Zbunjena vise,nista ne pomaze...Pomagajte!

Zbunjena vise,nista ne pomaze...Pomagajte!

Postod Natalijana » Sre Mar 09, 2011 11:51 pm

Tekst je poduzi ali moram da vam objasnim tacno kako se sve odvijalo!
Pre vise od godinu ipo javio mi se svrab i sekret. Kod ginekologa uradim analize i rezultati budu anaerobne bakt-lactobacillus spp, gljivice iz roda candida u velikom broju-blastospore,gram+bacili,epitelne celije,chlamydia dif negativan. Dobijem terapiju i ponovim analize nakon toga i nalazi budu u redu. Posle toga nisam imala problema nikakvih. Inace imam stalnog decka vise od 2godine. Medjutim pre 8-9mes dobijem iritaciju,crvenilo,sekret par dana nakon odnosa,partner blazi svrab koji mu se povuce,ja uradim analize i kazu mi III grupa ima leukocita,v.s je normalna za seksualno aktivne zene,nosi pamucni ves,promeni sapun,izbaci omeksivac. I daju mi neke tablete oralno za jacanje imuniteta dole i vaginalete isto(ne mogu se setiti tacno koje) :? Ok,prodje to sve, medjutim posle 2 mes opet iritacija,sekret,svrab i male ranice-kao kad popuca koza na rukama od mraza. Opet uradim analize i III grupa vs,Pa u redu,dobijem macmiror coplex 500 vaginalete da koristim i kanesten kremu partner da maze po potrebi. Prodje i to, ali posle 2 meseca opet isti simptomi samo ranice opet,ali samo kod mene,partner nista. Opet analize i IIIgrupa vs dosta leukocita,bak.kultura vag i cer brisa-patogene bak nisu nadjene,nisu izolovane,mikoloska kultura vag i cer brisa nisu nadjene,trichonomas vaginalis nije nadjen. Ureaplazma negativna,ct negativan,mycoplasma negativna. Ponovo dobijem macmiror. Decko takodje uradi analize jer kazu da je od njega, medjutim njemu sve u redu. :idea: Ponovimo opet zajedno analize nakon terapije moje, meni sve u redu a on upalu mokracnih kanala i daju nam dovicin da pijemo 10 dana :!: :!: :!:
I ta terapija bude gotova i sve bude ok. Oko nove godine dobijem crvenilo,sekret,ranice-isto,uradim sve moguce analize ginekoloske koje postoje,uz,grlic u redu,sve unutra cisto ali vs-rezultat candida + dosta bak i leukocita,malo epitela, terapija canesten 3 vag a decku krem. Posle terapije sve u redu. ;) Decko nije imao nikakve probleme sem te upale.
Sad ponovo dobijem posle menstruacije takvu iritaciju,crvenilo,ranice i mali sekret jedva vidan,sve se upalilo dole.Na svoju ruku uzela sam kanesten 3vag jer mi je pomogao oko ng,ali nista ne pomaze! Sta to moze da bude i koje analize da radim vise pomagajte, ocajna sam, godinu dana se vodam po lekarima i vicu sve u redu,a posle se vraca sve :oops: Kazu mi da lecim te leukocite jer su uvek prisutni. Uplasena sam jako,ne znam vise sta da radim i kome da se obratim, psihicki me unisti ovo :cry: Mozete li da mi date neki savet sta bi moglo biti to? Unapred zahvalna...
Natalijana

Pridružio se: Sre Mar 09, 2011 10:43 pm

Povratak na Ostalo