Pre vise od godinu ipo javio mi se svrab i sekret. Kod ginekologa uradim analize i rezultati budu anaerobne bakt-lactobacillus spp, gljivice iz roda candida u velikom broju-blastospore,gram+bacili,epitelne celije,chlamydia dif negativan. Dobijem terapiju i ponovim analize nakon toga i nalazi budu u redu. Posle toga nisam imala problema nikakvih. Inace imam stalnog decka vise od 2godine. Medjutim pre 8-9mes dobijem iritaciju,crvenilo,sekret par dana nakon odnosa,partner blazi svrab koji mu se povuce,ja uradim analize i kazu mi III grupa ima leukocita,v.s je normalna za seksualno aktivne zene,nosi pamucni ves,promeni sapun,izbaci omeksivac. I daju mi neke tablete oralno za jacanje imuniteta dole i vaginalete isto(ne mogu se setiti tacno koje)
I ta terapija bude gotova i sve bude ok. Oko nove godine dobijem crvenilo,sekret,ranice-isto,uradim sve moguce analize ginekoloske koje postoje,uz,grlic u redu,sve unutra cisto ali vs-rezultat candida + dosta bak i leukocita,malo epitela, terapija canesten 3 vag a decku krem. Posle terapije sve u redu.
Sad ponovo dobijem posle menstruacije takvu iritaciju,crvenilo,ranice i mali sekret jedva vidan,sve se upalilo dole.Na svoju ruku uzela sam kanesten 3vag jer mi je pomogao oko ng,ali nista ne pomaze! Sta to moze da bude i koje analize da radim vise pomagajte, ocajna sam, godinu dana se vodam po lekarima i vicu sve u redu,a posle se vraca sve