estetska hirurgija

estetska hirurgija

Postod marija » Ned Maj 30, 2010 10:15 pm

Veoma mi se dopao vas sajt. Zamolila bih vas da napisete nesto o labioplastici. Interesuje me gde ta intervencija moze da se uradi, koliko dana se ostaje u bolnici, da li je oporavak dugotrajan i koja je otprilike cena kod nas. Pre svega, gde o tome mogu da se raspitam i gde da odem po vasoj preporuci.
Hvala Vam unapred
marija

Pridružio se: Sre Maj 26, 2010 5:47 pm

Re: estetska hirurgija

Postod dr Boba » Sre Jun 02, 2010 5:18 pm

Poštovana Marija,

Labioplastika spada u domen takozvane dnevne intervencije, tj nije potreban ostanak u bolnici preko noći. Sama intervencija traje oko sat vremena, nakon čega je potrebno ostati nekoliko sati u postelji. Oporavak traje oko 7 dana (primetna je nadutost u predelu spoljnih genitalija) ali je moguć nastavak lakših fizičkih aktivnosti (npr odlazak na posao, ukoliko Vaš posao nije fizički zahtevan). Mi u ordinaciji Palmotićeva radimo labioplastiku izuzetno uspešno, a što se tiče cene ili ukoliko imate još nekih pitanja, možete pozvati ordinaciju na 011/322-69-45 i 011/322-60-40 gde možete dobiti sve odgovore.
Takođe postoji kratak tekst na našem sajtu (http://palmoticeva.com/tekstovi/82/estetska-hirurgija-na-zenskom-polnom-organu/), trudićemo se da ga u skorije vreme proširimo.

Srdačno,
dr Boba
Korisnikov avatar
dr Boba

Pridružio se: Ned Feb 21, 2010 8:10 pm

Povratak na Ostale stvari