braonkast sekret

braonkast sekret

Postod seka86 » Pet Jun 04, 2010 10:08 am

Draga doktorka,molim vas za pomoc..Ovako..porodila sam se pre 15 meseci,prirodan porodjaj.Posle 6 meseci sam ostala trudna i odlucila se na abortus,koji je radjen pod lokalnom anestezijom,maltene bez bolova,prokrvarila sam 3 dana posle toga,kao menstrualno krvarenje,bez bolova i trajalo je nekih 4 dana.Bila sam na kontrolu i sve je u redu,ultrazvukom.Posle 1,2 dana se ponovo javilo krvarenje,ali skroz slabo i bez bolova,pa je prestalo na 1 dan pa se opet javilo i tako je trajalo nekih 35 dana.Svo to vreme kako je krvarenje trajalo cas mi se javljala roza,crvenkasta krv,cas kao braonkasta sluz.Menstruaciju sam dobila 46 dana od abortusa,i bila je obilna i trajala 10 dana.Sledecu isto na vreme,odstupanja 4,5 dana ali mi je to normalno bilo.Od tada mi se uvek posle menstruacije koja traje 3,4 dana javlja braonkasti sekret i on traje 1,2 dana.DA li je to normalno i jos nesto,ako se desi da imam odnos odmah kada prodje menstruacija desava se da na tolet papiru primetim rozikast obris,ali samo tih dana posle menstruacije.Da li je sve ovo sto mi se desava normalno,molim Vas za odgovor.Unapred hvala i izvinjavam se zbog dugackog pitanja.
seka86

Pridružio se: Pet Jun 04, 2010 9:36 am

Re: braonkast sekret

Postod dr Boba » Čet Jun 10, 2010 8:04 pm

Poštovana seka86,

Kod mnogih žena braonkast sekret na kraju menstruacije je normalan. Ukoliko nemate drugih tegoba ne bi trebalo da bude problema. Što se tiče rozikastog obrisa posle odnosa, moguće je da imate neku blagu upalu (infekciju), tako da preporučujem da odete kod ginekologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč.

Srdačno,
Dr Boba
Korisnikov avatar
dr Boba

Pridružio se: Ned Feb 21, 2010 8:10 pm

Povratak na Ostalo